2010-08-11 14:19:47• hírek • (X)

Abroncsok széles választéka az Anvelopenetnél

Szatmárnémeti autós webáruháza, az Anvelopenet.ro jobbnál jobb ajánlatokkal és széles választékkal várja az érdeklődőket.

Az Anvelopenet.ro webáruházban minden vásárló megtalálja a kívánt terméket, mivel az áruház megoldást nyújt a minőségi termékek előnyös áron való beszerzésére. A webáruház  a többi minőségi abroncsok mellett, forgalmazza a világhírű Good Year abroncsait is.

A Goodyear a világ egyik legnagyobb abroncsgyártó vállalata. Az akroni (Ohio állam, USA) központból irányított vállalat abroncsokat, ipari gumitermékeket és vegyi anyagokat gyárt 28 országban található több mint száz gyárában. A cég a világ legtöbb országában jelen van termékeivel. Alkalmazottainak száma meghaladja a 80 000-et.

A Goodyear újításai számos esetben autóipari szabványokká váltak az elmúlt több mint 100 évben. A Goodyear volt az úttörője az olyan innovatív biztonsági technológiáknak, mint a RunOnFlat, mely defekt után is lehetővé teszi a biztonságos továbbhaladást.  A Goodyear piacvezető gyártója a RunOnFlat abroncsoknak, melyeket számos autóra szerelnek gyárilag a BMW-től kezdve a díjnyertes Minin és a Mercedes-Benz nagy teljesítményű autóin át, az Opel és számos egyéb gyártó modelljéig.



Goodyear Duragrip - a szívós abroncs, amely bírja a gyűrődést. A Goodyear DuraGrip abroncsát kifejezetten a városi forgalom több száz elindulására és megállására fejlesztették ki, legyen szó száraz vagy nedves utakról. A Goodyear DuraGrip gumiabroncsában felhasznált szillika keverék magasabb futásteljesítményt, jobb tulajdonságokat nedves utakon és rövidebb féktávolságot jelent, A gumiabroncs zártabb vállai, aszimmetrikus mintázata valamint két körbefutó bordája maximális tapadást és ezáltal kitűnő kezelhetőséget nyújt száraz utakon. A nyitott vállak és a körkörös árkok csökkentik az aquaplaning veszélyét és javítják a nedves utakon nyújtott teljesítményét. A külső váll rész merev blokkjai növelik a az oldalirányú stabilitást nagy sebességű kanyaroknál.

A Goodyear szabadalmaztatott Three Dimensional Block Interlocking System (3D-BIS), rendszere, mely jól ismert a sikeres Goodyear téli abroncsokból, jelentősen javítja az abroncs száraz és nedves utakon nyújtott teljesítményét, mivel a több lamellát hoz érintkezésbe az útfelülettel, mint a hagyományos abroncsok. Ezen technológia segítségével a gumiabroncs maximális számú kapaszkodó éllel rendelkezik, melyek kitűnő képességekkel ruházzák fel a DuraGripet, különösen az aquaplaning ellenállás és a nedves utakon nyújtott teljesítmény területén, szilárd és tömör blokkjaiknak köszönhetően a nagy teljesítményű abroncsokra jellemző precíz és dinamikus irányíthatósági tulajdonságok kockáztatása nélkül.

Mint minden Goodyear termék bevezetése előtt a DuraGrip is alapos tesztelésen esett át országutakon, a gyár saját létesítményeiben, illetve nyilvános teszt intézményekben egyaránt. A versenytársak hasonló termékeivel összevetve a DuraGrip kifejezetten jól teljesített azokon a területeken, melyek a különböző városi vezetéshez kapcsolódó paramétert mérték, mint például fékezés, kopás, aquaplaning ellenállás és zajkibocsátás.

Keresse az Anvelopenet.ro webáruházban a Goodyear termékeit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: